DENK EN PRAAT MEEOver de projecten van Land van Cuijk

Perspectievennotitie

In de eerste fase op weg naar de Omgevingsvisie Land van Cuijk 2040 hebben we gewerkt aan de Opgavennotitie. In de tweede fase werken we aan de perspectievennotitie. In deze fase bouwen we aan ‘het verhaal Land van Cuijk’. Wat voor gemeente willen we zijn in de toekomst? Om tot dit verhaal te komen, hebben we 3 prikkelende scenario’s gemaakt. Elk met een ander toekomstbeeld.

In de eerste fase op weg naar de Omgevingsvisie Land van Cuijk 2040 hebben we gewerkt aan de Opgavennotitie. In de tweede fase werken we aan de perspectievennotitie. In deze fase hebben we gebouwd aan het verhaal Land van Cuijk’. Wat voor gemeente willen we zijn in de toekomst? Om tot dit verhaal te komen, hebben we 3 prikkelende scenario’s gemaakt. Elk met een ander toekomstbeeld. 

Net als bij de Opgavennotitie, konden onze samenwerkingspartners en inwoners meedenken over de toekomst van gemeente Land van Cuijk. Tijdens de bijeenkomsten zijn de 3 scenario’s gepresenteerd. Daarna werd in 3 groepen gebrainstormd over de scenario’s. Wat is goed aan het scenario? En wat moet anders? Waar is in elk scenario plek voor extra woningen, voorzieningen, natuur, water en bedrijvigheid?

De opbrengsten van alle bijeenkomsten zijn verwerkt in de Perspectievennotitie.

Bekijk de perspectievennotitie

 

Contact

Land van Cuijk
Telefoon 0485 - 854000
gemeente@landvancuijk.nl

Gemeente Land van Cuijk

Direct iets te regelen? Neem dan een kijkje op de website van gemeente Land van Cuijk.

 

 

Cookie-instellingen