DENK EN PRAAT MEEOver de projecten van Land van Cuijk

Wat is WIU?

WIU is de afkorting van 'werk in uitvoering'. In de gemeente Land van Cuijk is WIU een digitale overzichtskaart van grotere projecten in de openbare ruimte die voor de komende jaren gepland staan. De overzichtskaart laat zien wat er in jouw dorp of wijk op de planning staat en wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden. Ook is bij elk project te zien wie de contactpersoon is. 

Klik hier om naar de kaart te gaan

Wijk- en dorpsraden

Wijk- en dorpsraden kunnen deze kaart ook gebruiken om wensen en ideeën van betrokkenen te combineren met de plannen. Maar ook buiten de werkzaamheden die al gepland zijn kunnen ze verzoeken voor de openbare ruimte aanleveren. Dat kan elk jaar tot 1 december, zodat deze in de begroting van het komend jaar kunnen worden meegenomen. Zo wordt vaak sneller duidelijk wat haalbaar is dan wanneer op een willekeurig moment in het jaar een verzoek wordt gedaan.

Wensen en ideeën van inwoners

Als inwoner kun je via de wijk- of dorpsraad ideeën voor de openbare ruimte in jouw omgeving aandragen voor WIU. Het gaat dan echt om wensen en ideeën voor de openbare ruimte, zoals de aanpassing van een weg, speeltuin of parkje. De contactgegevens van je wijk- of dorpsraad vind je op Wijk- en dorpsraden | Gemeente Land van Cuijk.

Meldingen openbare ruimte

Wil je een melding maken over de openbare ruimte? Bijvoorbeeld over zwerfafval, losliggende straatstenen of overhangende takken? Dan kun je terecht op Melding over de buitenruimte | Gemeente Land van Cuijk.

Contact

Land van Cuijk
Telefoon 0485 - 854000
gemeente@landvancuijk.nl

Gemeente Land van Cuijk

Direct iets te regelen? Neem dan een kijkje op de website van gemeente Land van Cuijk.

 

 

Cookie-instellingen