DENK EN PRAAT MEEOver de projecten van Land van Cuijk

Opgavennotitie

Gemeente Land van Cuijk werkt momenteel aan de Omgevingsvisie. Fase 1 is inmiddels afgerond. In de eerste fase is heel veel input verzameld om tot een Opgavennotitie te komen. Hierin zijn de Kernen CV’s, de opbrengst van de werksessies binnen de gemeente, de opbrengst van de werksessies met (samenwerkings)partners, de opbrengst van de werksessie met de wijk- en dorpsraden, de opbrengst van de online vragenlijst en de opbrengsten van andere visies waar nu aan wordt gewerkt allemaal verwerkt.

Een hele puzzel, waarbij Bureau UUM, gespecialiseerd in het maken van Omgevingsvisies, ons heeft geholpen om te komen tot een opgavennotitie te komen. Op 5 juli is de opgavennotitie door het college omarmd als basis voor de volgende fase van de Omgevingsvisie: de perspectieffase.

Klik hier om de opgavennotitie te bekijken

 

Ontwikkelscenario’s

Deze fase bouwen we ook aan ‘het verhaal Land van Cuijk’. Wat voor gemeente willen we zijn in de toekomst? En welke scenario’s spelen een rol om bepaalde keuzes te maken voor de toekomst?

Na de zomervakantie gaan we verder met fase 2. Voor alle opgaven denken we Ontwikkelscenario’s uit. En ook hierbij vinden wij het belangrijk dat inwoners en onze samenwerkingspartners meedenken. Hoe en wanneer, dat zullen we u laten weten zodra daar meer overbekend is. 

Contact

Land van Cuijk
Telefoon 0485 - 854000
gemeente@landvancuijk.nl

Gemeente Land van Cuijk

Direct iets te regelen? Neem dan een kijkje op de website van gemeente Land van Cuijk.

 

 

Cookie-instellingen