Informatieavonden

Het is voor ons belangrijk dat we tijdens het project in gesprek blijven met inwoners van de wijk. Zij zijn tenslotte de gebruikers van zowel de Spoorstraat, de Rembrandt van Rijnstraat en het Schilderspad. Tijdens twee informatieavonden, in augustus en oktober 2023, gingen we in gesprek met inwoners om tips en eventuele zorgen of bezwaren tegen de plannen op te halen

Eerste informatieavond – maandag 28 augustus 2023

Tijdens de eerste informatieavond, op maandag 28 augustus, gaven we een presentatie over de geschiedenis van het project, de voortgang en onderzoeksbureau Sweco heeft de resultaten van de verkeersonderzoeken gepresenteerd. Vervolgens gingen we in groepen uit elkaar om tips en tops op te schrijven.

Klik hier voor het verslag van 28 augustus

Tweede informatieavond – maandag 30 oktober 2023

Tijdens de tweede informatieavond is het voorlopig ontwerp voor de fietsroute gepresenteerd. Hierin waren tips van inwoners en oplossingen voor knelpunten uit het onderzoek verwerkt. Ook gingen we opnieuw in gesprek met alle aanwezigen over dit ontwerp en eventuele zorgen die hierover bestaan.

Klik hier voor het verslag van 30 oktober

Klik hier om de resultaten van de werksessies te bekijken

Ook het (voorlopig) definitief ontwerp is inmiddels gepresenteerd. Zodra hier ook de puntjes op de i zijn gezet, plaatsen we dat op deze website.

 

Contact

Land van Cuijk
Telefoon 0485 - 854000
gemeente@landvancuijk.nl

Gemeente Land van Cuijk

Direct iets te regelen? Neem dan een kijkje op de website van gemeente Land van Cuijk.

 

 

Cookie-instellingen