DENK EN PRAAT MEEOver de projecten van Land van Cuijk

Gebiedsproces Landhorst

De gemeente Land van Cuijk wil graag de kwaliteit van het buitengebied verbeteren, zo ook het gebied rond Landhorst. Samen met de gemeente Land van Cuijk gaan wij (Wing en de Radboud Universiteit) op zoek naar een gezamenlijke toekomstvisie. Daarom willen we graag met u in gesprek: wat vindt u belangrijk in het gebied? Hoe mag het gebied zich in de komende jaren ontwikkelen?
 

Startbijeenkomst
Dinsdag 12 december
19.30 - 21.30 uur (inloop met koffie of thee vanaf 19.00 uur)
Dorpshuis De Stek, Kerkstraat 11 (Landhortst)

Om met u kennis te maken en onze plannen uit te leggen, houden we op dinsdag 12 december een startbijeenkomst voor alle betrokkenen. De gemeente, Wing en de Radboud Universiteit zullen hierbij aanwezig zijn om uitleg te geven over het gebiedsproces Landhorst en de manier waarop we dit willen gaan vormgeven. Daarnaast zijn we ook erg benieuwd naar uw eerste inbreng en gaan we graag gelijk samen aan de slag.

Via de link hieronder willen we u een aantal vragen stellen. Ook kunt u zich hier aanmelden voor de startbijeenkomst en de nieuwsbrief. Let op: de eerste nieuwsbrief is huis aan huis verspreid. De hierop volgende nieuwsbrieven worden alleen per e-mail verstuurd. Wilt u zich aanmelden vóór 1 december ? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden op de bijeenkomst.

Klik hier om u aan te melden

 

Contact

Land van Cuijk
Telefoon 0485 - 854000
gemeente@landvancuijk.nl

Gemeente Land van Cuijk

Direct iets te regelen? Neem dan een kijkje op de website van gemeente Land van Cuijk.

 

 

Cookie-instellingen