Verbouwing gemeentehuis

Na de verbouwing van het gemeentehuis wordt Boxmeer het bestuurlijk hart van de gemeente Land van Cuijk. Eerder al werd besloten om de medewerkers van de gemeente Land van Cuijk in één centraal gebouw te huisvesten. De ervaring heeft geleerd dat dit de dienstverlening ten goede komt  en het prettiger werkt.

Het gemeentehuis van Boxmeer uitbreiden bleek de beste optie. Er is gekozen voor een toekomstbestendig en duurzaam concept dat past bij de tijd en ambities van het Land van Cuijk. Door het sluiten van uiteindelijk vier gemeentehuizen, levert de nieuwe huisvesting bovendien een besparing op voor de gemeente.

Lokale ondernemers

Bouwbedrijf Van der Horst uit Mill en de combinatie Elektro technisch Buro Nabuurs uit Boxmeer en Van Haren Installaties uit Cuijk voeren de verbouwing van het gemeentehuis uit.

De opdracht blijft binnen het door de gemeenteraad beschikbaar gestelde krediet om de werkzaamheden uit te voeren. Daarbij is budget beschikbaar gehouden voor risico’s en onvoorziene zaken.

Live-stream verbouwing

‘Wil je de (ver)nieuwbouw van het nieuwe gemeentehuis Land van Cuijk op de voet volgen? Klik dan hier voor de live-stream

 

 

Contact

Land van Cuijk
Telefoon 0485 - 854000
gemeente@landvancuijk.nl

Gemeente Land van Cuijk

Direct iets te regelen? Neem dan een kijkje op de website van gemeente Land van Cuijk.

 

 

Cookie-instellingen