Lekker opscheppen over jouw wijk of dorp!

24-06-2021
726 keer bekeken

Onze nieuwe gemeente bestaat straks uit 33 mooie kernen. Wat maakt jóúw kern nou de allerleukste of fijnste kern van het hele Land van Cuijk?! Deel het met ons met de hashtags #lekkeropscheppen #landvancuijk! 😄

Als jij mee opschept, om aan iedereen te laten zien hoe geweldig het Land van Cuijk is, maak je kans op meer (op)schepijs 🍦 dan je op(scheppen) kunt. Als je wilt deelnemen aan de actie, upload je jouw post of video vóór het begin van de grote vakantie, oftewel voor 24 juli. Deze inwoners gingen je voor... (zie filmpje)

Als inwoner weet jij het beste wat jouw kern mooi maakt. En ook wat er nog beter kan! Daarom wil de gemeente Land van Cuijk jou gaan betrekken bij allerlei opgaven. Denk aan de inrichting van je straat, openbaar groen, sport- en cultuurvoorzieningen, openbaar vervoer, onderwijs, duurzame energie en nog veel meer. Dit noemen we “kernendemocratie”.

Op dit moment bouwen we aan de nieuwe kernendemocratie met de hulp van ‘bouwteams’. Iedere kern heeft een eigen bouwteam van 5 tot 16 mensen, divers samengesteld door de wijk- of dorpsraad. Deze teams werken hard aan wat we noemen kernenCV’s om jullie kernen op de kaart te zetten bij o.a. de nieuwe gemeenteraad. Op ons.landvancuijk.nl presenteren de bouwteams de komende weken/maanden hun ideeën. Wij zijn benieuwd wat je ervan vindt! Laat je van je horen?

Mijn kern

X (voorheen Twitter)

Contact

Land van Cuijk
Telefoon 0485 - 854000
gemeente@landvancuijk.nl

Gemeente Land van Cuijk

Direct iets te regelen? Neem dan een kijkje op de website van gemeente Land van Cuijk.

 

 

Cookie-instellingen